News Update :

* EuroBasket 2015 Ανοίγει η αυλαία..

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015






Photo By Google







Ξεκιναει το EuroBasket 2015 που ολοι περιμεναμε..Ειτε μπασκετικοι ειτε στοιχηματικοι.
Θα δουμε πολυ καλα παιχνιδια αφου η ψαλιδα των πολυ αδυναμων ομαδων κλεινει ολο και περισσοτερο και τα φαβορι μονο αν ειναι αφοσιωμενα στο ματς μπορουν κανουν ισως "περιπατο".Στα μειον ειναι οτι θα λειψουν αρκετοι σουπερ σταρς ειτε λογω τραυματισμων ειτε επειδη τους απαγορευτηκε απο τους συλλογους τους.
Τα φαβορι για τον τιτλο ειναι η Γαλλια που εχει τρομερο ροστερ,η παντα δυνατη Ισπανια και η Σερβια που δειχνει ξανα ετοιμη για κατι μεγαλο.Καπου εκει ειναι και η Ελληνικη ομαδα πιο πολυ λογω ροστερ και οχι τοσο ως ομαδα κατα τη γνωμη μου και με οσα ειδαμε στα φιλικα.Ελπιζω και ευχομαι να μας διαψευσει και ο Κατσικαρης να μπορεσει να βαλει σε ταξη ολους αυτους τους μεγαλους παιχτες που εχει η ομαδα στο ροστερ.Μεχρι στιγμης η δυναμη της Εθνικης μας ειναι η αμυνα.Αλλα οσο καλη αμυνα κι αν παιζεις πρεπει και στην επιθεση να εισαι γυρω στους 70π.Διαφορετικα ισως να μην φτανει καποιες φορες η καλη αμυνα.
Εκτος απο τις 4 ομαδες που ανεφερα απο κοντα στη διεκδικηση μεταλλιου βαζω αλλες 3 ομαδες..Λιθουανια,Κροατια και Ιταλια.
Οσον αφορα τον σκορερ της διοργανωσης τον ψαχνουμε στις ομαδες που πιστευουμε οτι θα πανε ως τον τελικο και που θα παρουν πολλες προσπαθειες ανα παιχνιδι.Ετσι ειμαστε αναμεσα σε Παρκερ και Π.Γκασολ.Αλλα δεν θα ειναι κι εκπληξη καποιος της πρωην Γιουγκοσλαβικης σχολης..
Σημερα σαν πρωτη μερα δεν θα προτεινουμε καποια τριαδα καθως ολα τα ματς τα βλεπουμε πανω κατω με το ιδιο ματι..



Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Ακομη κι οσοι ειναι μελη στην παλια σελιδα BetBasketCom να γινουν μελη και στη νεα που ειναι η παρακατω..Καντε κλικ και Like στη σελιδα 











Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!

Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο επικοινωνια πανω αριστερα στη σελιδα..



                                  Καλο EuroBasket  Καλες επιτυχιες....







ΠΟΛΩΝΙΑ
ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒ
      2  +7.5
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
      1  -17.5
ΓΕΩΡΓΙΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Under 141.5
ΙΣΡΑΗΛ
ΡΩΣΙΑ
  Over 149.5
ΤΣΕΧΙΑ
ΕΣΘΟΝΙΑ
Under 141.5
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ
      1  -3.5
ΠΓΔΜ
ΕΛΛΑΔΑ
      2  -14.5
ΒΕΛΓΙΟ
ΛΕΤΟΝΙΑ
      2  -4.5
ΓΑΛΛΙΑ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  Over 145.5
ΙΤΑΛΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ
Under 143.5
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
      2  +15.5
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
      2  +8.5











































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.