News Update :

* EuroBasket 2015 Crash Test για την Ελλάδα..

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Photo By Google







Πρεπει να πω οτι ηδη απο την πρωτη μερα η ανταποκριση σας ηταν τεραστια.Η επισκεψιμοτητα χτυπησε επιπεδα κοντα στα μεγαλα ρεκορ που χουμε απο αλλες φορες.Επισης πηραμε πολλα mail και σχεδον οι μισες θεσεις για μελη εχουν ηδη κλεισει..

Το 7/12 για πρεμιερα μεγαλης διοργανωσης δεν ειναι κακο αποτελεσμα..
Χθες το παιχνιδι που μπορω να πω οτι πραγματικα χασαμε ηταν το Ισπανια-Σερβια.Τα υπολοιπα τα χασαμε απο οριακα ως 3-5π..Η Γερμανια μαλλον καθαρισε το παιχνιδι και στο δευτερο εκανε αγγγαρεια οποτε το αφηνω εκτος.
Η Ελλαδα αν δεν κερδιζε με μεγαλη διαφορα τους ανυπαρκτους σκοπιανους θα ηταν αποτυχια.Το εκανε μεν αλλα...Κακες αλλαγες στην αμυνα με αποτελεσμα να βρισκουν ευκολα το τριποντο οι αντιπαλοι.Ενας Ζησης που δεν ειναι να παιζει για πολυ ωρα.Αργος πολυ.Και να δουμε πως θα εμφανιστουμε στην περιφερειακη αμυνα με τους Κροατες.Τελος εννοειται οτι πρεπει να παιζει παρισσοτερο ο Σλουκας.
Ομως τελος ας μην κανουμε αυτα που κοροιδευουμε (προπονητολογια δηλ) και θα ασχολουμαστε μονο στοιχηματικα.








Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Ακομη κι οσοι ειναι μελη στην παλια σελιδα BetBasketCom να γινουν μελη και στη νεα που ειναι η παρακατω..Καντε κλικ και Like στη σελιδα 











Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!

Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο Contact Us πανω αριστερα στη σελιδα..












ΡΩΣΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
      1  +1.5
ΣΕΡΒΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  Over 148.5
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΠΓΔΜ
      1  +3.5
ΕΣΘΟΝΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ
      2  -10.5
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΙΣΡΑΗΛ
  Over 153.5
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
      2  -16.5
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ
      2  +5.5
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
      1  +4.5
ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒ
ΓΑΛΛΙΑ
Under 147.5
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
      1  +9.5
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ
      2  +4.5
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ
Under 141.5













































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.