News Update :

* EuroBasket 2015 Μια καλή δυάδα..

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Photo By Google









Πρεπει να πω οτι ηδη απο την πρωτη μερα η ανταποκριση σας ηταν τεραστια.Η επισκεψιμοτητα χτυπησε επιπεδα κοντα στα μεγαλα ρεκορ που χουμε απο αλλες φορες.Επισης πηραμε πολλα mail και σχεδον οι μισες θεσεις για μελη εχουν ηδη κλεισει..




Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Ακομη κι οσοι ειναι μελη στην παλια σελιδα BetBasketCom να γινουν μελη και στη νεα που ειναι η παρακατω..Καντε κλικ και Like στη σελιδα 











Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!

Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο Contact Us πανω αριστερα στη σελιδα..







Χθες πολυ κακη μερα στο συνολο της για μας.Συνεχιζουμε και παμε για καλυτερα.Δυστυχως οι Εθνικες ομαδες διαβαζονται πιο δυσκολα απο οτι σε συλλογικο επιπεδο.
Σημερα τα μισα παιχνιδια εχουμε με οχι κανα πολυ ενδιαφερον τουλαχιστον να καθισει να το δει καποιος.Καλο παιχνιδι πιστευω θα ειναι το Φινλανδια-Ρωσια με μεγαλυτερη πιθανοτητα νικης των δευτερων αλλα και μεγαλο σκορ.Οι Γαλλοι πιστευω οτι μπορουν να ξεσπασουν σημερα και να κανουν ισως και +20.Ισως λοιπον αυτα τα δυο ειναι μια καλη δυαδα.Βεβαια και τα υπολοιπα παιχνιδια τα πιστευουμε εξισου.
Τελος να πω οτι θα ποσταρουμε τις προτασεις μας οσο γινεται πιο αργα γιατι ηδη διαπιστωσαμε παλι αυτα που γραφουμε να υπαρχουν μετα απο λιγο και σε αλλα blogs ως δικα τους..








ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ
Under 141.5
ΙΣΡΑΗΛ
ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒ
      2  +5.5
ΤΣΕΧΙΑ
ΛΕΤΟΝΙΑ
      1  +2.5
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΡΩΣΙΑ
  Over 151.5
ΓΑΛΛΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
      1  -13.5
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΕΣΘΟΝΙΑ
Under 140.5




















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.