News Update :

* EuroBasket 2015 Για το 3/3 η Ελλάδα..

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Photo By Google








Πρεπει να πω οτι ηδη απο την πρωτη μερα η ανταποκριση σας ηταν τεραστια.Η επισκεψιμοτητα χτυπησε επιπεδα κοντα στα μεγαλα ρεκορ που χουμε απο αλλες φορες.Επισης πηραμε πολλα mail και σχεδον οι μισες θεσεις για μελη εχουν ηδη κλεισει..




Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Καντε κλικ και Like στη σελιδα 











Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!

Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο Contact Us πανω αριστερα στη σελιδα..


Τρια παιχνιδια ειδα χθες.Το πρωτο ηταν το Φινλανδια-Ρωσια που οντως ειδαμε ενα πολυ καλο παιχνιδι οπως το περιμενα,που πηγε οντως σε μαγαλο σκορ και η Ρωσια αν προσεχε λιγο περισσοτερο θα μπορουσε και να κερδισει.
Το δευτερο ηταν αυτο που νικησε η Εσθονια.Ενα παιχνιδι που ως τα μεσα τις τελευταιας περιοδου το ματς ηταν σουπερ σιγουρο αντερ.Τελικα φτασανε να μπουνε 55π!!! στην τελευταια περιοδο οταν στις αλλες ειχαμε 29-37-28!!!
Τελος ειδα και τη Γαλλια.Ενα ματσο χαλια.Δεν υπηρχε ουτε αρχη ουτε τελος σ αυτη την ομαδα και για να παρει τον τιτλο που ειναι και το μεγαλο φαβορι πρεπει να αλλαξει 100%.Ο καθενας εκανε του κεφαλιου του και επαιζε με μια ομαδα που δεν εχει και κανα ταλεντο και το παιχνιδι της βασιζοταν στο πολυ "ξυλο".
Συμπερασμα πολυ δυσκολες οι προβλεψεις ακομα και σε ομαδες με μεγαλη δυναμικοτητα.
Στα σημερινα εχουμε σαφως πολυ καλυτερα παιχνιδια.
Στα δυο ντερμπι θα παω με τα πλεονεκτηματα καθως και η Ιταλια και η Τουρκια αν βρεθει σε μερα μπορει να κανει ζημιες.
Η Ελλαδα παιζει με την αδυναμη Γεωργια που ομως ειναι σκληρη ομαδα και μπορει να μεινει μεσα στο χαντικαπ.
Με πολυ μεγαλο ρισκο παω και στον ασσο της Κροατιας.








ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ
      2  +3.5
ΣΕΡΒΙΑ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
      1  -18.5
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Under 142.5
ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ
      1  +14.5
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΠΓΔΜ
      1  -12.5
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
      2  +9.5























































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.