News Update :

* EuroBasket 2015 Κρίνονται θέσεις και προκρίσεις..

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Photo By Google








Πρεπει να πω οτι ηδη απο την πρωτη μερα η ανταποκριση σας ηταν τεραστια.Η επισκεψιμοτητα χτυπησε επιπεδα κοντα στα μεγαλα ρεκορ που χουμε απο αλλες φορες.Επισης πηραμε πολλα mail και σχεδον οι μισες θεσεις για μελη εχουν ηδη κλεισει..




Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Καντε κλικ και Like στη σελιδα 











Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!

Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο Contact Us πανω αριστερα στη σελιδα..





Παρα ενα παιχνιδι θα ειχαμε το απολυτο σ επιτυχια χθες.Πρωτα απο ολα οπως ειπα οι Γεωργιανοι ειναι ομαδα με πεισμα και εμεινε στο χαντικαπ.Και μην ειστε τοσο σιγουροι οτι απλα χαλαρωσε η Ελληνικη ομαδα,Δυστυχως σε καθε παιχνιδι κανει σε καποιο σημειο μια κοιλια..ενα μικρο μπλακ αουτ.Η Τουρκια ειπα επισης οτι ειναι ικανη να κανει μεγαλες ζημιες.Τελος η Ιταλια επαιξε πολυ μεγαλο μπασκετ χθες με εναν απιστευτο Μπελινελι.Διπλο και με νικη μας εδωσε οπως και οι Τουρκοι.Να ομως και λιγο για την Ισπανια μια προσωπικη αποψη.Ναι μεν χθες περασε τους 30π ο Γκασολ αλλα μ αυτον η Ισπανια σταματα να ειναι τοσο ομαδικη.Χθες γκρινιαζε και φωναζε στους συμπαικτες του οταν η μπαλα σε καθε επιθεση δεν περνουσε απο τα χερια του.Επισης φημες λενε οτι με δικη του απαιτηση ηρθε ο Σκαριολο στο παγκο.Γενικα συμπεριφερεται ως φιρμα(που ειναι) και ως το αφεντικο(που δεν πρεπει να ειναι).Ο Μιροτιτς για παραδειγμα στο ΝΒΑ εκανε καλη σεζον.Χθες ηταν μαλλον αορατος.Δεν επαιρνε προσπαθεια.
Στα σημερινα οπου εχουμε ολες τις ομαδες να παιζουν οποτε πολλα παιχνιδια και κρισιμα παιχνιδια καθως πλεον κρινονται θεσεις καταταξης.Τετοιο θα ειναι και το ματς της Ελλαδας με τους Σλοβενους.
Μονο διπλα τα σημεια μας σημερα.Αυτο ακομα και στατιστικα να δει καποιος ειναι δυσκολο να γεμισει το κουπονι διπλα..Για να δουμε....
Προσοχη..Τα πλεονεκτηματα που γραφουμε εδω ειναι τα υπαρχων στις εταιριες την ωρα που ποσταρουμε..Πριν παιξετε να ριχνετε μια ματια γιατι πιθανον καποια ν αλλαζουν.









ΤΟΥΡΚΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ
      2  -7.5
ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  Over 151.5
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Under 144.4
ΒΕΛΓΙΟ
ΤΣΕΧΙΑ
      2  +1.5
ΠΟΛΩΝΙΑ
ΙΣΡΑΗΛ
      2  +4.5
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
      2  -21.5
ΠΓΔΜ
ΓΕΩΡΓΙΑ
      2  -0.5
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  Over 143.5
ΡΩΣΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ
      2  -14.5
ΙΤΑΛΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
      2  +3.5
ΕΣΘΟΝΙΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
      2  -17.5
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ
Under 145.5
















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.