News Update :

* Euroleague Πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό..

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Photo By Google






Δεν καναμε το καλυτερο δυνατο ξεκινημα χθες στο Eurocup.Κακως δεν προτειναμε τα ελληνικα παιχνιδια αφου τελικα μας βγηκαν.
Σημερα εχουμε αυλαια και στη Euroleague χωρις παντως κανενα σπουδαιο ντερμπι.Ακομα και το Τσσκα-Μακαμπι ειναι πιο πολυ στοιχηματικα δυσκολο παρα ντερμπι.
Στη μαχη πεφτει πρωτος ο Ολυμπιακος απο ελληνικης πλευρας και υποδεχεται την Τσεντεβιτα.Λογικα περιμενουμε καλη εμφανιση και νικη της ομαδας του Σφαιροπουλου αλλα η Τσεντεβιτα εχει περισσοτερα επισημα παιχνιδια και δυνατα παιχνιδια ως τωρα και ειναι επικινδυνη.Καλυτερο δειχνει το αντερ καθως και οι δυο ομαδες ξεκιναν τα παιχνιδια τους με βαση την καλη αμυντικη λειτουργια.
Δευτερη επιλογη μου ειναι το διπλο της Ντιναμο στην Τουρκια.Αν και φετος η Ιταλικη ομαδα νομιζω θα ειναι σε πιο χαμηλα επιπεδα και η Νταρουσαφακα ειναι οπως λενε ανερχομενη δυναμη στη Τουρκια,παρολα αυτα παω στο διπλο επειδη οι γηπεδουχοι ειτε χανουν ειτε κερδιζουν δεν ανοιγει το σκορ και η διαφορα.
Τελος στο αλλο παιχνιδι που γινεται στη Τουρκια ειμαι και με τον ασσο και ακομα περισσοτερο με το οβερ.Την Μπαρτσελονα θελω χρονο για να της δειξω εμπιστοσυνη και τους λογους τους εχω πει.






ΠΡΟΤΑΣΗ



ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ        Over  156.5


ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΣΑΣΑΡΙ        2  +7.5


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ        Under  144.5







ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
  Over 156.5
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
      2  +8.5
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
      1  -6.5
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΣΑΣΑΡΙ
      2  +7.5
ΜΑΛΑΓΑ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
Under 149.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
Under 144.5








































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.