News Update :

* Euroleague Δύσκολη πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός παρότι φαβορί..

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Photo By Google








Χθες νομιζω πως σταθηκαμε πολυ ατυχοι.Για την Μπαρτσελονα τα ειπα και δικαιωνομαι συνεχως.Τελικα ηρθε μονο ο ασσος και μαλιστα με καθαρη νικη της τουρκικης ομαδας αλλα οχι και το οβερ.Αλλο ενα παιχνιδια που δεν αξιζε να μην το πληρωθουμε αν και για μενα ως προβλεψη ειναι επιτυχια..Ειναι το διπλο της Ντιναμο που πηγε στη παραταση και εκει εχασε με 9π.
Τα αλλα 3 παιχνιδια περασαν κ σχετικα ευκολα.Και τα 2 αντερ και ο ασσος του Ερ.Αστερα που κανε περιπατο.Ετσι το μονο παιχνιδι που μπορω να δεχτω οτι δεν προβλεψαμε σωστα ηταν αυτο στη Μοσχα.
Στα σημερινα τωρα να ξεκινησω απο το ματς του Παναθηναικου.Η Λοκομοτιβ με τον Μπαρτζωκα στο παγκο δεν μ αρεσει ουτε εχει δειξει κατι το εξαιρετικο ως τωρα.Ο Παναθηναικος και στα φιλικα εχει μονο νικες και τον Ολυμπιακο απεκλεισε στο κυπελλο και στη πρεμιερα του πρωταθληματος εκανε διπλο αλλα οχι ευκολα με τον Αρη,που οπως και να χει ειναι πιο χαμηλα απο το επιπεδο της Λοκομοτιβ.Ετσι αν και φαβορι ο Πανθηναικος μενουμε μακρια απο το διπλο.Καλυτερο το οβερ 146.5.
Ενα ακομα ντερμπι ειναι αυτο της Κιμκι με τη Ρεαλ.Δυνατοι οι γηπεδουχοι που εκαναν και πολυ καλες προσθηκες στο ροστερ.Απο την αλλη η Ρεαλ εχει ποιοτικο ροστερ αλλα δειχνει να ειναι κουρασμενη.Αξιζει να την κοντραρει καποιος αλλα καλο και το οβερ.
Κλεινω με το διπλο της Εφες μεσα στο Λιμοζ.Φιλοτιμοι οι γηπεδουχοι αλλα η ομαδα του Ιβκοβιτς ειναι ενα επιπεδο παραπανω.
Επισης ενδιαφερον εχει και το διπλο της Λαμποραλ στο Μιλανο που εχει αλλαξει σχεδον ολο το ροστερ και προπονητη.
Τελος για οσους δεν αρεσουν τα σημεια η δεν τους φτανουν..Εχει και 2 καλα στη Γαλλια.Το Παρι +2.5 και το αντερ 142.5 στο Βιλερμπαν. 


Μετα το Σαββατοκυριακο θα μπορουν να μας διαβαζουν μονο οσοι λαβουν τις προσκλησεις μας και θα ειναι μελη μας πλεον.




ΠΡΟΤΑΣΗ



ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ        Over  146.5


ΚΙΜΚΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ        Over  165.5


ΛΙΜΟΖ - ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ        2  -5.5







ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  Over  146.5
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      1  -10.5
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
      2  -4.5
ΚΙΜΚΙ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  Over 165.5
ΛΙΜΟΖ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
      2  -5.5
ΜΙΛΑΝΟ
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
      2  +2.5












































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.