News Update :

* Rio 2016 Ευρωπαϊκο ντέρμπι..

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Photo By Google









Οχι μονο περασαν και παλι ολες οι επιλογες μας αλλα βγαινουν και ολα οσα εχουμε πει.Επειδη εδω δεν παιζουμε ουτε στη τυχη ουτε για πλακα.Η Κροατια ειπα καλη ομαδα οχι βεβαια καλυτερη απο την ελληνικη..Ουτε επειδη νικησε την Ισπανια.Χθες εχασε κι η διαφορα ειναι πλασματικη.Σ ολο το παιχνιδι η Αργεντινη κερδιζε με διψηφια διαφορα και την ειχε φτασει ως τους 20π.Η Λιθουανια μια περιοδο κερδισε και στις 3 εχασε.Τελος για την Βραζιλια επισης ειπα τετοια κακη αμυνα δεν θα ξαναπαρουσιασει και οι 58π στο ημιχρονο απο τους Λιθουανους ηταν μια φορα και τελος.

Σημερα εχει δυο πολυ ενδιαφεροντα παιχνιδια.
 Το πρωτο ειναι το ευρωπαϊκο ντερμπι αναμεσα σε Γαλλια και Σερβια.Οι αρχικες αποδοσεις εδω εδιναν φαβορι τους Γαλλους.Αλλαξε ομως και πλεον φαβορι και μαλιστα ισχυροτερο απο οτι δινοταν αρχικα η Γαλλια ειναι πλεον η Σερβια.
Παρολα αυτα πιο κοντα στη Γαλλια ειμαι..Δεν μπορει μια τετοια ομαδα μ εναν τετοιο ροστερ να μην κανει ουτε ενα καλο παιχνιδι.Επισης και το οβερ εχει αξια.
 Το δευτερο ενδιαφερον παιχνιδι ειναι ειναι το ΗΠΑ-Αυστραλια.Οχι οτι περιμενουμε να δουμε αλλον νικητη απο τις ΗΠΑ,αλλα επειδη η Αυστραλια εδειξε πολυ καλα στοιχεια και ειναι δυνατη.Παντως ισως να μην ασχοληθει με το παιχνιδι και να προτιμησει την ξεκουραση.Οπως και να χει δεν πιστευω οτι ακομα και για το πρεστιζ δεν θα παει η διαφορα πανω απο τους 30π.
 Τελος παμε και σ ενα παιχνιδι που απο μακρια φωναζει αντερ.Ομαδες και οι 2 που δεν σκοραρουν ουτε 70π.







ΣΕΡΒΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ        2  +3.5


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΗΠΑ        1  +30.5


ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΙΝΑ        Under  136.5










Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...



























































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.