News Update :

* Rio 2016 Ματς με φόντο την πρωτιά..

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Photo By Google









Και η Γαλλια περασε χθες και μαλιστα με νικη και η Αυστραλια περασε κι αυτη και μαλιστα χτυπωντας ακομα και το ματς.Δεν περασε το αντερ μας αλλα μολις για 2 καλαθια.Ακομα μια μερα λοιπον παιξαμε πολυ πολυ καλα.

Σημερα ολα τα παιχνιδια ειναι πολυ κρισιμα.Αργεντινη και Λιθουανια που ειναι αηττητες ως τωρα παιζουν ενα ματς που στο νικητη δινει μεγαλο προβαδισμα για την πρωτια στον ομιλο.
Και οι 2 ομαδες στα παιχνιδια τους ως τωρα σκοραρουν πολυ.Αυτο αμεσως δινει καλες πιθανοτητες στο οβερ.Δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα αρεσει και θα το θελει ο Κλαζαουσκας ομως.Θα παιξω το δικο μου σεναριο.Πιστευω οτι η Λιθουανια θα παει σε πιεστικη αμυνα και γρηγορο ρυθμο να κουρασει τους παιχτες της Αργεντινης.Το οβερ πιθανον να ερθει αλλα θα πονταρω σε νικη της Λιθουανιας.
 Οι γηπεδουχοι Βραζιλιανοι επαιξαν οπως σωστα προβλεψαμε καλη αμυνα με τους Ισπανους και στο χαμηλο σκορ τους νικησαν κιολας.Κατι αναλογο και σημερα περιμενω να δω αν και οι Κροατες με τα τριποντα μπορουν να μας χαλασουν το αντερ.
 Τελειωνουμε με τους Ισπανους να θελουν την πρωτη τους νικη αφου εχουν 2 ηττες ως τωρα και μαλιστα και οι δυο να κρινονται στην τελευταια φαση.
Η ομαδα του Σκαριολο εστω και με τον προβληματισμο που δειχνει.Ειδικα απο τους Ρουμπιο,Ναβαρο,Ρουντι που εχουν σχεδον φιλικη συμμετοχη,θα παρουν σημερα το παιχνιδι.Τωρα το ξεσπασμα που περιμενουν καποιοι εγω δεν το βλεπω.Επισης το να ξεσπασεις σε μια Νιγηρια που εχει κι απουσιες δεν σε κανει υπερομαδα.Οι Αφρικανοι θα παλεψουν και μπορουν να υπερασπιστουν το πλεονεκτημα.








ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ        1  -1.5


ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ        Under  149.5


ΝΙΓΗΡΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ        1  +19.5










Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...




























































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.