News Update :

* Euroleague Πρεμιέρα Pascual στον Παναθηναϊκό..

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Photo By Google






Και παλι χθες σαρωσαμε και πηγαμε στο ταμειο αφου περασαν και μαλιστα ευκολα ολα μας τα σημεια.Στο μονο που ισως το περιμενα λιγο διαφορετικο ηταν το ματς του Ολυμπιακου.Πιστευα οτι θα ειχαμε πιο χαμηλο σκορ και καλυτερη αμυνα απο την ομαδα του κοουτς Σφαιροπουλου.Διοτι το σημειο μπορει να περασε και να το πληρωθηκαμε αλλα να τα λεμε κι ολα.
Οσο για το C.L που πολλοι ρωτατε γιατι δεν δινουμε προγνωστικα θα επρεπε απλα να δειτε χθες το παιχνιδι του Παοκ.



Συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει ενα GMAIL του(πατωντας στο Contact Us στη σελιδα μας και συμπληρωνοντας τη φορμα),οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι,ακομα και πολλοι,μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.




Σημερα αυτο που ξεχωριζει ειναι η πρωτη του κοουτς Πασκουαλ στο παγκο του Παναθηναϊκου.Σ ενα παντως πολυ πονηρο παιχνιδι και καθολου ευκολο.Πιστευω οτι ο Τρινκιερι θα κερδισει την μαχη σημερα.Εχει ενα πολυ καλο συνολο ή καλυτερα να πω εχει φτιαξει μια Μπαμπεργκ που εχει γινει επιπεδου Euroleague.Ειναι σταθερα καλη και εντος εδρας δεν φοβαται καμια ομαδα.Ο Παναθηναϊκος ακομα δειχνει να ψαχνεται.Ισως και αντερ. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  -1.5.
 Τα επομενα 2 παιχνιδια τα εχω στο αντερ.Και το Ερυθρος Αστερας-Μπαρτσελονα και το παιχνιδι στην Πολη.Ειχαμε και πολλα μεγαλα σκορ χθες οποτε σημερα ισως δουμε το αναποδο.
O κοουτς Μπαρτζωκας δεν θα εχει Ναβαρο και Ντοελμαν.Και ειδικα οσο εχει απουσιες θα παιζει πολυ σκληρη αμυνα και χαμηλα σκορ.Αλλωστε αυτο το στυλ δεν ειναι μακρια απο αυτο του Μπαρτζωκα. UNDER  148.5.
 Στη Τουρκια τωρα λιγο το οτι η Ζαλγκιρις ειναι μια μετρια ομαδα και το οτι η Φενερ ακομα δεν ειναι στη φορμα που μπορει,κανει το αντερ να δειχνει καλο σημειο εστω κι αν ειναι οριακο. UNDER  149.5.
 Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι στην εδρα της δεν γινεται να το χασει η Μακαμπι.Με νεο προπονητη κι αυτη. ΜΑΚΑΜΠΙ  -8.5.





ΠΡΟΣΟΧΗ Οσοι στελνετε mail για να γινετε μελη πρεπει τα mail σας ναι ειναι gmail και μονο. Οχι yahoo oxi outlook oxi οτιδηποτε αλλο.






Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...



































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.