News Update :

* Euroleague Φουλ επίθεση στη Μαδρίτη..

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Photo By Google






Euroleague σημερα και ολη τη βδομαδα.Πλεον με τη αναβαθμιση που γινε στη διοργανωση για να βγει το προγραμμα πρεπει να παιζουν οι ομαδες 2 παιχνιδια την εβδομαδα.Αυτο νομιζω ειναι πολυ καλο και πλησιαζει λιγο το ΝΒΑ οσον αφορα το προγραμμα.Κουραση σε τετοιο επιπεδο δεν μπορουμε να τη δεχτουμε οπως ειπε κι ο Σφαιροπουλος αν δεν κανω λαθος.
 Σημερα εχουμε και το Champions League αλλα τουλαχιστον στη παρουσα φαση δεν θα ασχοληθω μ αυτο.Αν καποιος θελει παρα αυτα καποια γνωμη για παιχνιδι μπορει να στειλει στο inbox στη σελιδα μας στο facebook.
Σε μερικες ωρες επισης εχουμε και το ξεκινημα του ΝΒΑ.Πιθανον απο την επομενη εβδομαδα θα ειναι μαζι μας και μονο εδω ο μεγαλος του ειδους ο LARRY K.




Συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει ενα GMAIL του(πατωντας στο Contact Us στη σελιδα μας και συμπληρωνοντας τη φορμα),οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι,ακομα και πολλοι,μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.





  Στα παιχνιδια μας τωρα..
Ολυμπιακος ερχεται με φορα και υποδεχεται το Μιλανο που οπως εχω πει ειναι μια ομαδα που μπορει να κερδισει σε δυσκολη εδρα και να συντριβει απο εναν θεωρητικα κατωτερο αντιπαλο.Στοιχηματικα δηλαδη ειναι καλυτερα να κραταμε αποστασεις.
Ο Ολυμπιακος πρεπει να παιξει πολυ καλη αμυνα γιατι το Μιλανο ειναι το στυλ του να πηγαινει τα παιχνιδια σε μεγαλα σκορ.Νομιζω οτι μπορει να ερθει ο ασσος. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -8.5.
 Ουνικς-Νταρουσαφακα.Εδω απο τη αρχη μου αρεσε το διπλο παρα το οτι η τουρκικη ομαδα δεν δειχνει να παιζει αυτο που περιμενα..Μετα το τραυματισμο και την απουσια του Κλαρκ σημερα για τους γηπεδουχους το διπλο μου το υποστηριζω πλεον. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ  +2.5.
 Στη Πολη το παιχνιδι θελει μεγαλη προσοχη.Η Εφες παρατησε το παιχνιδι στο ΣΕΦ αλλα αυτο δεν την κανει κακη ομαδα.Η Εφες εχει ροστερ αλλα και προπονητη καλο και δεν ειναι αυτο που ειδαμε την περασμενη αγωνιστικη.Σημερα παντως για να χτυπησει την ΤΣΣΚΑ πρεπει να μπορει ν ακολουθησει στο σκορ.Ετσι μας αρεσει το οβερ παρα του οτι το οριο πηγε πολυ ψηλα.  OVER  169.5.
 Ισπανικος "εμφυλιος" το τελευταιο παιχνιδι.Ειναι μαλιστα τετοιο παιχνιδι που και οι 2 ομαδες και ειδικα οι Βασκοι τα δινουν ολα και δεν χαριζονται ουτε σε σκορ ουτε σε διαφορες.Ο πολυ γρηγορος ρυθμος που παιζουν και οι 2 ομαδες τα πολλα σουτ και οι καλοι σουτερ δεν μας αφηνουν περιθωριο παρα μονο το οβερ.Οβερ λοιπον η τιποτα. OVER  176.5.







Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...
































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.