News Update :

* Euroleague Φορμαρισμένη η Εφές..

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Photo By Google







Μεσα απο πολλα παιχνιδια που ειχαν αναπαντεχα αποτελεσματα ο Larry K. χθες καταφερε κι εδωσε μια σουπερ τριαδα και με το καλημερα και στο ΝΒΑ δειχνουμε οτι ειμαστε πολυ ψηλα οσον αφορα τις γνωσεις και προβλεψεις..

 Στα δικα μας τωρα..
 Πρωτη μου επιλογη ειναι λιγο αντιθετη μαλλον με των περισσοτερων.Η Νταρουσαφακα εντος εχει μονο ηττες και απο την αλλη η Μπαμπεργκ κανει μια πολυ καλη πορεια και ειναι ομαδα που εγω και την πιστευω και μου αρεσει να τη βλεπω.Εχασε πολυ δυσκολα τοσο στην Φενερ οσο και στη Βαρκελωνη.Σημερα ομως θα την κοντραρω.Νομιζω οτι το παιχνιδι των Τουρκων μπορει να δυσκολεψει πολυ την ομαδα του Τρινκιερι.Αντι για ντερμπι λοιπον ισως δουμε διψηφια διαφορα..
 Παμε Μιλανο.Φαβορι οι γηπεδουχοι αλλα η Εφες πλεον ρολαρει και παει πολυ καλα.Αν θελει να διεκδικησει νικη το Μιλανο πρεπει ν ακουλουθησει στο σκορ..Πιστευω οτι θα παει πανω απο 85π.Οβερ λοιπον αν και το διπλο δεν ειναι κακο κι αυτο.




ΜΙΛΑΝΟ - ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ        Over  171.5


ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ        1  -3.5





Συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει ενα GMAIL του(πατωντας στο Contact Us στη σελιδα μας και συμπληρωνοντας τη φορμα),οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι,ακομα και πολλοι,μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.






ΜΙΛΑΝΟ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
  Over 171.5
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
      1  -3.5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Under 161.5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
      1  -10.5
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
      1  -6.5








Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...








































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.