News Update :

* Euroleague Επίδειξη δύναμης..

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Photo By Google






Χθες η Νταρουσαφακα μας το χαλασε.Σε ολο το παιχνιδι ειχε μια διαφορα γυρω στους 10π.Και στη τελευταια περιοδο χαλαρωσε με αποτελεσμα και να μην με δικαιωσει και να χασουμε και το σημειο.Αντιθετα το οβερ εγινε στο Μιλανο αλλα τελικα οι φιλοξενουμενοι ηταν αυτοι που κυνηγουσαν στο σκορ.Απο τα υπολοιπα πολυ καλα προβλεψαμε το αντερ του Παναθηναϊκου που μαλιστα δεν χαλασε ουτε και μετα απο την παραταση.Σημειωτεον οτι γι ακομα ενα παιχνιδι ο Παναθηναϊκος σωζει την παρτιδα στο τελευταιο δευτερολεπτο.

 Τρια παιχνιδια σημερα για την Euroleague με το μεγαλο παιχνιδι να ναι αυτο στη Μοσχα.Οι καλυτερες ομαδες κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη ειναι αυτες οι 2.Λογω εδρας αλλα και σταθεροτητας θα παμε στον ασσο..
 Ο Ολυμπιακος δινει δυσκολο αγωνα στη Τουρκια,ειναι το φαβορι αλλα και η Γαλατα ειναι χωρις νικη και παροτι δεν παιζει με σχεδιο στο παιχνιδι της αλλα αναρχα εκανε καποια καλα παιχνιδια και δεν εχασε ευκολα ουτε απο τη Ρεαλ.Ο Ολυμπιακος μπορει να κανει διπλο κι ευκολα αλλα δεν το ρισκαρω.Προτιμω το οβερ αφου οι γηπεδουχοι δεν παιζουν αμυνα και στην επιθεση δεν ειναι κακοι.
 Στη Μπασκονια τωρα νομιζω οτι η Φενερ δεν θα εχει προβλημα.Παντως προτιμω να μεινω μακρια.




ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        Over  166.5


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ        1  -6.5


ΤΟΥΛΟΝ - ΟΡΤΕΖ        1  +1.5






Συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει ενα GMAIL του(πατωντας στο Contact Us στη σελιδα μας και συμπληρωνοντας τη φορμα),οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι,ακομα και πολλοι,μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.






ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
      2  -2.5
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  Over 166.5
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
      1  -6.5

ΝΤΙΖΟΝ
ΝΑΝΤΕΡ
Under 151.5
ΤΟΥΛΟΝ
ΟΡΤΕΖ
      1  +1.5

ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
      2  +2.5








Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...






























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.