News Update :

* Euroleague Ντέρμπι στην Πόλη...Σε φόρμα η Μακάμπι..

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google









Μετρια ομαδα η Ουνικς που το μικρο της ροστερ την κανει ακομα πιο αδυναμη.Ερχεται απο 3 σερι ηττες και σημερα εχει την ευκαιρια με την Αρμανι καθως την βρισκει και σε μαλλον ντεφορμαρισμα(που το περιμενα) και χωρις εναν σημαντικο παιχτη,τον Τζεντιλε.  Ουνικς Καζαν  -2.5.
 Για τη μαχητικοτητα της Μπαμπεργκ τα χουμε πει πολλες φορες.Σημερα και παλι την θεωρω ικανη ακομα και να νικησει.Αλλα δυσκολο να κοντραρεις μια ομαδα οπως η Τσσκα.Θα μεινουμε στο αντερ καθως η Μπαμπεργκ δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει το ρυθμο και επισης και η ιδια τελευταια ειναι σε χαμηλα επιπεδα επιθετικα.  Under  171.5.
 Το αντιθετο,και στο οβερ πονταρουμε στο Τελ Αβιβ.Η Μακαμπι εχει αρχισει και παιζει αναλογα με της δυνατοτητες της.Ειδικα επιθετικα.Σουπερ επιθεση διαθετει και η Εφες οποτε οβερ οπως ειπα.Το μονο που εχουμε κοντρα ειναι οτι στα τελευταια 5 μεταξυ τους παιχνιδια το max στο συνολικο σκορ ηταν το πολυ χαμηλο 153π.  Over  170.5.
 Τελος στο μεγαλο ντερμπι στη Πολη οριακο φαβορι οι γηπεδουχοι.Ομως αυτη τη Ρεαλ εγω σε τετοια παιχνιδια ντερμπι δεν τη κοντραρω.Ή διπλο ή τιποτα.  Ρεαλ Μαδριτης  +1.5.






ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΜΙΛΑΝΟ
      1  -2.5
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Under 171.5
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
  Over 170.5
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
      2  +1.5









Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.