News Update :

* Euroleague Η επιστροφή..

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google







Και στα 2 παιχνιδια χθες μας κοστισε η τελευταια περιοδος.Στο Μπαμπεργκ απο το πρωτο ημιχρονο ολα εδειχναν για ενα πολυ ανετο αντερ.Μαλιστα στο live το line ειχε φτασει απο τους 171 στους 152.Και επειτα στο δευτερο μερος μπηκαν 107π!!!Και πιο ειδικα στην τελευταια περιοδο 59!!!Το αντιθετο εγινε στο Τελ Αβιβ αλλα με περισσοτερη λογικη με τους γηπεδουχους να σκοραρουν στη τελευταια περιοδο μολις 14π!!
 Στην Πολη ντερμπι προβλεψαμε και ντερμπι ειδαμε απο την αρχη ως την τελευταια νικητηρια ελευθερη βολη.Και πολυ πολυ σωστα προβλεψαμε τον ασσο της Ουνικς αφου μιλησαμε και για κοιλια της Αρμανι.

 Δυσκολη εξοδο εχουν οι ελληνικες ομαδες σημερα.Ο Ολυμπιακος μετα την ηττα εντος απο τη Μακαμπι παει στη Τουρκια.Σκληρη ομαδα οι Τουρκοι και παιζουν αμυνα.Πιο δυνατοι στη ρακετα απο τους ερυθρολευκους.Επισης εχω καποιες αντιρρησεις για τον Σφαιροπουλο με τον χρονο που παιρνουν καποιοι παιχτες και αντιστοιχα καποιοι που παιζουν λιγοτερο.Αλλα δεν θα μπουμε σε τετοια λογικη.Σημερα 2 σημεια βλεπω στο παιχνιδι εδω.Και ασσο με -1.5 και αντερ 156.5.
 Το παιχνιδι στο Παλαου Μπλαουκγρανα ειναι ιδαιτερο λογο της επιστροφης σ αυτο του Πασκουαλ ως αντιπαλος.Κατα τα αλλα ειναι ενα ντερμπι που το βλεπουμε σχεδον καθε χρονο.Οι επιστροφες που θα χει η ομαδα του Μπαρτζοκα καθως και η αναγκη για νικες μας κανει να βλεπουμε τον ασσο.





ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        Under  156.5


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ        1  -4.5


ΤΟΥΛΟΝ - ΝΤΙΖΟΝ        Under 142.5


ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ - ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ        2  +1.5


ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ - ΓΚΙΣΕΝ        2  -1.5





ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
      2  +5.5
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
      1  -7.5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
      1  -4.5
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Under 156.5

ΠΟΡΤΕΛ
ΣΟΛΕ
      2  +3.5
ΟΡΤΕΖ
ΡΕΜΣ
  Over 170.5
ΤΟΥΛΟΝ
ΝΤΙΖΟΝ
Under 142.5
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
      2  +1.5

ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
ΓΚΙΣΕΝ
      2  -1.5
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
      1  +5.5









Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...






























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.