News Update :

* Euroleague Νέος "πονοκέφαλος" για τον Σφαιρόπουλο..

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google




Ερχομαστε απο μια πολυ καλη Κυριακη αφου οι βασικες μας επιλογες περασαν οπως και το Σαββατο με τα 2 γερμανικα που θεσαμε ως βαση.Εχουμε τωρα συνεχομενα παιχνιδια Euroleague και ειμαστε ετοιμοι!!
Ξεκιναμε με διπλο στο Σεφ για τους εξης λογους.Ο Ολυμπιακος μετα το Χακετ και τον Πριντεζη πιθανον να μην εχει και τον Σπανουλη.Δινεται αμφιβολλος.Περιμενω χαμηλο σκορ οποτε και το αντερ ειναι καλο.Σ ενα χαμηλο σκορ και μ εναν Ερ.Αστερα που μπορει να σκοραρει 70+π κανει το διπλο με το πλεονεκτημα ελκυστικο.
Ακομα ενα διπλο που αρεσει ειναι αυτο της Μπαμπεργκ στη Μαδριτη.Απεναντι σε πολυ δυνατους αντιπαλους εχει σταθει ορθια και τους παιζει στα ισα.
Στο Εφες-Ζαλγκιρις το καλυτερο σημειο ειναι το οβερ παρα του οτι το οριο το περιμενα λιγο χαμηλοτερο.
Τελος στη Ρωσια η λογικη λεει ασσο.Η Γαλατα ειναι ομως μια ομαδα που παιζει αναρχα θα ελεγα και απροβλεπτα.Ασσος αν και δεν ειναι και πρωτη μου επιλογη αυτο το παιχνιδι.



ΠΡΟΣΟΧΗ Οι προσκλησεις στα μελη εχουν σταλλει και απο την Παρασκευη μονο οσοι εχουν κανει αποδοχη των προσκλησεων θα εχουν προσβαση στα προγνωστικα χρησιμοποιωντας το gmail τους.






ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
  Over 168.5
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
      2  +8.5
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
      1  -6.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
      2  +9.5










Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...

































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.