News Update :

* Euroleague Η Μπάμπεργκ "απειλεί"..

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google






Αγγιξαμε το τελειο ακομα μια φορα χθες και καναμε ενα πολυ μεγαλο ταμειο!!!
Περιπατο ο Παναθηναϊκος,αμυνα σκληρη που εφερε και τη νικη η Νταρουσαφακα,η Μακαμπι οχι μονο υπερασπιστηκε το πλεονεκτημα αλλα θα μπορουσε να χει παρει και το ματς.Το γαλλικο και τα 2 γερμανικα τα πιστευα πολυ και το γραψα και περασαν πολυ πολυ ανετα..Ακομα πιο ανετα και ο ασσος στη VTB.
Μονο η Μπαρτσελονα μας χαλασε το απολυτο.Προβληματισε η ομαδα του Μπαρτζωκα.Οταν επιβαλλεις τον ρυθμο σου και κατεβαζεις μια πολυ επιθετικη ομαδα τοσο χαμηλα την επιθεση της τοτε πρεπει να την κερδισεις.

Παμε στα σημερινα και ξεκιναμε με αλλη μια μονομαχια αναμεσα σε τουρκικες ομαδες.Η Γαλατα ειναι σε κακη κατασταση με αμυνα απο τις χειροτερες στη λιγκα και επιθετικα τελευταια ειναι απο μετρια ως κακη.Η Εφες λιγο καλυτερη αλλα οχι τοσο ωστε να ειναι αξια εμπιστοσυνης.Επισης ομαδα με μια απο τις χειροτερες αμυνες.Περιμενω να κινηθει πιο ψηλα επιθετικα η γηπεδουχος απο οτι στο τελευταιο της παιχνιδι στο Καζαν.Παντως να κερδισει ισως ειναι δυσκολο.Καλο το διπλο αλλα και το οβερ σ αυτο το ματς.
 Στο Βελιγραδι ο Ερ.Αστερας υποδεχεται τη Ρεαλ.Οι Σερβοι δειχνουν οτι εχουν μεγαλο επιθετικο προβλημα εχοντας την δευτερη χειροτερη επιθεση στη διοργανωση.Για να κοντραρουν τη Ρεαλ πρεπει ή ξαφνικα να μεταμορφωθουν επιθετικα ή να παιξουν σκληρη αμυνα και να χαμηλωσουν ρυθμο και σκορ των Μαδριλενων.Πιο πιθανο θεωρω το δευτερο.Αντερ λοιπον.
 Ενδιαφερον παιχνιδι ειναι το Ζαλγκιρις-Ουνικς.Θα επαιζα Ουνικς αλλα στην εδρα της.Εκτος εδρας την βρισκω λιγο σοφτ και η Ζαλγκιρις μπορει να καλυψει το χαντικαπ.
 Τελος ο Ολυμπιακος παιζει στην εδρα της Μπαμπεργκ.Εχει κακη παραδοση και βρισκει μια Μπαμπεργκ που ερχεται απο συντριβη στη Μαδριτη και σιγουρα θελει να αλλαξει αυτη την εικονα που παρουσιασε εκει.Πιστευω οτι οι ερυθρολευκοι θα εχουν δυσκολη βραδια.Ασσο θα προτεινω αλλα με προβληματιζει που το οριο στο συνολικο σκορ εχει μεινει πολυ χαμηλα.Και στο χαμηλο σκορ ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος.Ασσο με ρισκο λοιπον.


Απο αυριο το BetBasketCom θα ειναι μονο για τα μελη του.




ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Under 163.5
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
      1  +2.5
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
      2  -3.5
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
      1  -5.5

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΛΕ ΜΑΝ
      2  +3.5

ΚΑΛΕΦ ΚΡΑΜΟ
ΚΙΜΚΙ
      1  +11.5









Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...



























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.