News Update :

* Πρωταθλητές και ένα γαλλικό..

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Photo By Google







Ξεκιναμε σημερα και με τα πρωταθληματα κανονικα.Ποδαρικο με το Γαλλικο και τα παιχνιδια απο τα Σουπερ Καπ Ισπανιας και Ιταλιας.

 Τα πρωτα μου σημεια ειναι απο τα Σουπερ ΚαπΓκραν με τρομερη αμυνα κερδισε και εφτασε στο τελικο που παιζει και στην εδρα της και δειχνει ετοιμη για δευτερη συνεχομενη κατακτηση.Απεναντι της ομως βρισκει την πρωταθλητρια ομαδα της Βαλενθιας που παιζοντας εκπληκτικο μπασκετ αλλα μονο στο πρωτο ημιχρονο απεκλεισε την Μαλαγα.Παρα την μεγαλη εμφανιση των νησιωτων,αμυντικα κυριως,απεναντι στη Ρεαλ,σημερα θα πονταρουμε στη Βαλενθια.Βαλενθια  -2.5.
 Στην Ιταλια και στον πρωτο ημιτελικο που γινεται στο Φορλι η Βενετσια αντιμετωπιζει την Ντιναμο.Εκπληκτικη χρονια περυσι για την Βενετσια που κατεκτησε το πρωταθλημα σ εναν τελικο με την Τρεντο που κανεις εξ αρχης δεν θα μπορουσε να προβλεψει.Η Ντιναμο εφτασε ως τον τελικο του Κυπελλου.Επισης και οι 2 ομαδες εκαναν καλη Ευρωπαϊκη πορεια στο θεσμο που συμμετειχαν.Φετος η Σασαρι δειχνει να ειναι πιο δυνατη με τις προσθηκες που χει κανει αλλα θα πονταρω κι εδω στους πρωταθλητες που εχουν αυτοπεποιθεση.Βενετσια  -4.5.
 Κλεινω την προταση με το διπλο της Ορτεζ στην εδρα της Σαλον.Ακομα δεν εχουμε εικονα των ομαδων αλλα σ ενα παιχνιδι που ειδα τους γηπεδουχους ηταν τραγικοι.Ορτεζ  +4.5.








ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΟΡΤΕΖ
      2  +4.5
ΤΟΥΛΟΝ
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ
      2  +4.5
ΛΕ ΜΑΝ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
      1  -3.5
ΝΑΝΤΕΡ
ΜΠΟΥΡΓΚ
  Over 159.5
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΜΟΝΑΚΟ
      2  -1.5

ΜΙΛΑΝΟ
ΤΡΕΝΤΟ
Under 153.5
ΒΕΝΕΤΣΙΑ
ΣΑΣΑΡΙ
      1  -4.5

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
      2  -2.5







Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...



























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.