News Update :

* Δυνατή η Μπάγερν..

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Photo By Google





 Στην πρεμιερα μας την περασμενη βδομαδα "τιναξαμε" την μπανκα στον αερα.Περασε πολυ πολυ ανετα η τριαδα αλλα και στο συνολο ολων των παιχνιδιων δεν προβλεψαμε σωστα μονο σε ενα!!
 Καναμε λοιπον μοναδικο ξεκινημα και το καλυτερο ολων!!

Συνεχιζουμε και σημερα με τον ιδιο στοχο και με ολα τα Πρωταθληματα πλεον να εχουν ξεκινησει.



 Αρχιζω με Μπουντεσλιγκα και το διπλο της Μπαγερν.Αν και για πρεμιερα ειναι μεγαλο χαντικαπ για να βαλει καποιος λεφτα,οι φιλοξενουμενοι παραυτα εχουν τεραστια διαφορα σε ποιοτητα σε ροστερ σε στοχους κ.α. απο το Γκισεν που το διπλο εχει τον πρωτο λογο.Δεν ειναι καλο σημειο μονο για οσους κοιτουν την παραδοση.Τα τελευταια χρονια οι νικες των Βαυαρων δεν ηταν μεγαλυτερες των 16πΜπαγερν  -18.5.

 Στη συνεχεια εχουμε την Pro A.Ντερμπι στο Σαονε οπου η Σαλον υποδεχεται την Παρι.Μετρανε απο 2 ηττες και οι 2 ομαδες αλλα η Παρι εχει δειξει καλυτερο προσωπο.Η Σαλον και πιο ευκολα παιχνιδια ειχε και παρολα αυτα επιθετικα δεν ξεπερασε τους 65π.  Παρι Λεβαλουα  +2.5.

Με καταπληκτικη αμυνα η Λε Μαν σκορπισε τη Γκραβελιν και περασε και με διπλο απο το Μονακο.2 νικες επισης με πολυ καλη αμυνα μετραει ομως και η Ορτεζ.Αναμενεται πολυ καλο παιχνιδι και χαμηλο σκορUnder  152.5.






Συντομα το Blog θα λειτουργησει οπως καθε χρονο μονο με μελη..Για να μεινει καποιος στην παρεα μας και να εχει προσβαση μπορει να μας δωσει το GMAIL του ( Συμπληρωνει τη φορμα στο Contact us στην αρχικη σελιδα του site) για να του αποσταλλει προσκληση.
Υπαρχει σειρα προτεραιοτητας με οσους μας στηριζουν με Donations και που ειναι μελη απο παλαιοτερα.







ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
      2  -7.5
ΟΥΛΜ
ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
  Over 155.5
ΓΚΙΣΕΝ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      2  -18.5
ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ
ΕΤΙΝΓΚΕΡ ΡΟΚΕΤΣ
  Over 159.5
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΜΠΑΪΡΟΪΤ
      2  +14.5


ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
      2  +2.5
ΤΟΥΛΟΝ
ΛΙΜΟΖ
      1  +2.5
ΛΕ ΜΑΝ
ΟΡΤΕΖ
Under 152.5
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΣΟΛΕ
      1  -11.5


ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
      1  -5.5
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
      2  +7.5

ΤΡΕΝΤΟ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
      2  +5.5







Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...










































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.