News Update :

* Και πολλές και καλές επιλογές..

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Photo By Google







Συντομα το Blog θα λειτουργησει οπως καθε χρονο μονο με μελη..Για να μεινει καποιος στην παρεα μας και να εχει προσβαση μπορει να μας δωσει το GMAIL του ( Συμπληρωνει τη φορμα στο Contact us στην αρχικη σελιδα του site) για να του αποσταλλει προσκληση.
Υπαρχει σειρα προτεραιοτητας με οσους μας στηριζουν με Donations και που ειναι μελη απο παλαιοτερα.



Οι θεσεις για τα μελη εχουν σχεδον συμπληρωθει.Ελαχιστες μονο εχουν μεινει.





Το γερμανικο πρωταθλημα ειναι αυτο που σημερα μας δινει τα σημεια μας και μαλιστα 2 παιχνιδια με διπλα σημεια.
 Πρωτο ο ασσος της Μπαγερν.Πολυ δυνατη ομαδα εχει κανει ο Τζορτζεβιτς που το δειχνει με τις μεχρι τωρα εμφανισεις της.Η Φρανκουρτη επισης καλη ομαδα,ομως χωρις βαθος παγκου και το πληρωνει.Δεν θα αντεξει στο Μοναχο και την πιεση που θα δεχτει απο τους γηπεδουχους.Επισης οι καλες αμυνες εκατερωθεν κανουν φαβορι και το αντερ.  Μπαγερν  -15.5  &  Under  154.5.

Συνεχεια με Μπουντεσλιγκα και οβερ το παιχνιδι της Ουλμ με την Μπρεμερχαβεν.Τρομερη επιθεση οι γηπεδουχοι που τρεχουν και πολυ στο γηπεδο και πανε το σκορ ψηλα.Το οτι δεν παιζουν αμυνα ομως κανει ευκολο και το επιθετικο κομματι της Μπρεμερχαβεν που οσο μπορεσει θα ακολουθησει.Λογικα και ψηλα θα παει το σκορ αλλα και σχετικα ευκολα θα κανει τον ασσο η Ουλμ.  Over  162.5  &  Ουλμ  -7.5.

Παμε και Α1.Δεν ξερω γιατι βλεπουν τοσο μεγαλο φαβορι την Κυμη.Σε οσα παιχνιδια την εχω δει δεν με επεισε.Νομιζω η ομαδα απο την Λαρισα ειναι καλυτερη,στην παρουσα φαση τουλαχιστον και πονταρω στο διπλο.  Φαρος  +4.5.

Τελος ACB και οβερ το ματς στο ΜπουργοςΡεαλ παρα της απουσιες της ειναι εντυπωσιακη και παιζει πολυ ομορφο και επιθετικο μπασκετ.Χωρις νικη οι γηπεδουχοι που μετρανε 5 ηττες σε ισαριθμα παιχνιδια και σιγουρα δεν περιμενουν να αλλαξει αυτο σημερα.Επισης πολυ κακη ομαδα αμυντικα.  Over  166.5.





ΚΥΜΗ
ΦΑΡΟΣ
      2  +4.5
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
      2  +10.5
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΑΕΚ
      1  +4.5
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΛΑΥΡΙΟ
      1  -7.5
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΑΟΚ
Under 153.5

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΡΕΜΣ
  Over 157.5
ΛΕ ΜΑΝ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
      2  +8.5
ΜΟΝΑΚΟ
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ
      1  -16.5
ΜΠΟΥΡΓΚ
ΣΟΛΕ
      2  +9.5

ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
      2  +3.5
ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ
ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ
  Over 161.5
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
      1  -15.5
ΟΥΛΜ
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
      1  -7.5

ΜΠΟΥΡΓΟΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  Over 166.5
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ
      1  -7.5

ΑΒΕΛΙΝΟ
ΚΑΝΤΟΥ
Under 160.5







Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.