News Update :

* Euroleague Διπλά σημεία σε 2 παιχνίδια..

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Photo By Google









Συντομα το Blog θα λειτουργησει οπως καθε χρονο μονο με μελη..Για να μεινει καποιος στην παρεα μας και να εχει προσβαση μπορει να μας δωσει το GMAIL του ( Συμπληρωνει τη φορμα στο Contact us στην αρχικη σελιδα του site) για να του αποσταλλει προσκληση.
Υπαρχει σειρα προτεραιοτητας με οσους μας στηριζουν με Donations και που ειναι μελη απο παλαιοτερα.



Οι θεσεις για τα μελη εχουν σχεδον συμπληρωθει.Ελαχιστες μονο εχουν μεινει.


Στο "καμινι" στη Σερβια ο Ερυθρος Αστερας υποδεχεται την Μακαμπι.Παροτι οι Σερβοι μετρανε 3 σερι νικες απεναντι στην σημερινη τους αντιπαλο,θεωρω οτι η ομαδα που εχει φτιαξει ο κοουτς Σπαχια ειναι ελαφρως καλυτερη και θα φτασει και πιο μακρια απο τους γηπεδουχους.Και το διπλο ειναι πολυ ελκυστικο αλλα και το αντερ αφου φετος βλεπουμε την ισραηλινη ομαδα να ειναι πολυ προσηλωμενη στο αμυντικο κομματι.  Μακαμπι  +3.5  &  Under  158.5.

Το Μιλανο αν και ακομα δεν εχει νικη επαιξε παιχνιδια που ηταν μεγαλα ντερμπι και ηταν απολυτα ανταγωνιστικο.Σημερα σε ακομα ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι απεναντι στην Μπαρτσελονα ισως ηρθε η ωρα να "σπασει το ροδι".Για την ισπανικη ομαδα ειναι εξισου ενα πολυ δυσκολο και πολυ κρισιμο παιχνιδι αφου μετραει 3 σερι ηττες.Νομιζω οτι η ομαδα του Πιανιτζιανι και δικαιουται και μπορει τον ασσο με οβερ μαζι.  Μιλανο  -2.5  &  Over  165.5.






ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
      2  +3.5
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  Over 162.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΙΜΚΙ
      2  +4.5
ΜΙΛΑΝΟ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
      1  -2.5











Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...



























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.